Despre acest site

DespreAlcool.ro, primul pas in a te informa despre consumul de alcool

Berea uneste oamenii si aduce la aceeasi masa familii, prieteni, colegi sau cunostinte. Pentru fiecare amintire placuta creata, noi depunem efortul de a-i informa cu privire la beneficiile si, in aceeasi masura, riscurile consumului de alcool.

 

Scopul proiectului DespreAlcool.ro este de incuraja consumatorii sa se informeze si sa se bucure de momentele cu prietenii intr-un mod echilibrat. Prin intermediul acestei platforme, tinerii adulti si consumatorii maturi au la indemana cele mai valoroase resurse si informatii legate de consumul de alcool.

 

De asemenea, sub semnatura colaboratorilor nostri, DespreAlcool.ro a devenit un loc al abordarii interactive in privinta comportamentului responsabil de consum. Cititorii si membrii site-ului pot rezona cu situatiile delicate in care cineva isi depaseste limitele si are nevoie de solutii si raspunsuri la intrebarile care intervin, se pot relaxa, se pot informa si pot descoperi instrumente utile care sa ii ajute sa ramana in control, zi de zi.

 

DespreAlcool.ro este primul pas in a ne atinge obiectivul principal: informarea oamenilor cu privire la consumul de alcool. Ca atare, invitam pe oricine viziteaza acest site sa ne ajute cu sugestii si pareri pentru a imbunatati o resursa online valoroasa pentru toti consumatorii de bere din Romania.

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool