Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Despre campania “Din Trafic”

Ca să fii în siguranță pe drum trebuie să oferi siguranță, indiferent că ești pieton, șofer, motociclist sau biciclist.

 

Într-un trafic rutier de multe ori aglomerat, respectarea regulilor de circulație și comportamentul corect în trafic sunt extrem de importante. În această notă, ne face plăcere să anunțăm lansarea campaniei naționale Din Trafic, prin care ne propunem creșterea gradului de conștientizare a comportamentului responsabil în trafic.

 

Împreună cu Costin Tătuc, specialist în siguranță rutieră, Cristi Predoi (motociclist și jurnalist moto) și Andreea Remețan, vom vorbi deschis despre regulile de circulație și comportamentul ce trebuie avut în trafic de către pietoni, șoferi auto, motocicliști și bicicliști.

 

Pe scurt, prin intermediul articolelor și video-urilor din studio-ul Trafic FM (vezi primul episod), un spațiu similar unui studio de radio amenajat special doar pentru durata acestei campanii, vei afla informații relevante despre responsabilitățile tuturor participanților în trafic, soluții pentru potențiale situații conflictuale, sfaturi esențiale despre educația rutieră, reguli de bază ale siguranței rutiere și multe alte lucruri cu care te vom surprinde pe parcurs.

 

 

Stai pe-aproape și nu uita:

Fii prudent pe drum. Berea te așteaptă. Tu ai grijă să ajungi cu bine!