Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Linkuri

Legaturi catre alte surse de informatii

Aceste pagini web furnizeaza informatii utile cu privire la multe din subiectele abordate pe website-ul nostru. Ursus Breweries nu raspund de continutul acestor website-uri. Postarea acestor linkuri nu implica faptul ca Ursus Breweries sponsorizeaza sau aproba aceste pagini sau ca sunt afiliate sau asociate acestora.

 

Alcohol in Moderation (AIM)
AIM este o organizatie independenta care are rolul de a transmite mesaje sensibile cu privire la consumul de alcool si de a canaliza informatiile oferite de industrie, asociatii si cercetatori cu privire la legislatie, politici si campanii.

 

Alcoholics Anonymous Worldwide
Alcoolicii Anonimi reprezinta un grup de femei si barbati care-si impartasesc experientele, puterea si speranta in vederea solutionarii problemei comune cu alcoolul si sprijinirii altor persoane in lupta de recuperare din alcoolism.

 

Drinkaware UK
Acest website a fost dezvoltat de o organizatie caritabila independenta si vizeaza promovarea consumului rational de alcool. A fost infiintat de companii producatoare de bauturi alcoolice si a fost lansat in colaborare cu guvernul Marii Britanii, producatori de alcool si alte parti interesate.

 

Drinking and You
Aceasta pagina pentru consumatori, dezvoltata de asociatia Alcohol in Moderation, ofera informatii despre aspectele sensibile ale consumului de alcool, precum si legislatie nationala valabila pentru Marea Britanie, SUA, Canada, Franta, Spania si Germania.

 

Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite (FAO) dirijeaza eforturile internationale de combatere a foametei si reprezinta o sursa de cunostinte si informatii legate de nutritie. Pe pagina sa oficiala exista un ghid alimentar pentru diverse state.

 

Harvard School of Public Health (Alcohol)
Pagina Scolii Harvard pentru Sanatate Publica si Nutritie din SUA ofera informatii cu privire la riscurile si beneficiile consumului de alcool.

 

International Center for Alcohol Policies
Acest website reprezinta un grup consultativ pe probleme de alcool din care fac parte guverne, producatori de bauturi alcoolice si autoritati de sanatate publica.

 

National Organization on Foetal Alcohol Syndrome
Website-ul acestei organizatii (Organizatia Internationala pentru Sindromul Alcoolismului Fetal) ofera informatii despre sindromul alcoolismului fetal.

 

Parents the Anti-Drug
Acest website ofera informatii si sfaturi pentru parinti in ceea ce priveste abordarea unor subiecte precum consumul de alcool si droguri cu copiii. Este sponsorizat de Campania Nationala Anti-Drog a Tinerilor in Media lansata in SUA (US-based National Youth Anti-Drug Media Campaign).

 

World Health Organization (WHO)
Este pagina principala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), o agentie specializata a Natiunilor Unite care coordoneaza autoritatile din sectorul sanatatii publice la nivel international.