Felicitări pentru șoferul de serviciu

Multumirile pentru soferul de serviciu au prioritate de dreapta.

 

„Norocul si-l face omul cu mana lui”, zice proverbul. Unii dintre noi cunosc pe cineva care „bea doar o bere” si se urca la volan, ceea ce nu numai ca este o dovada de iresponsabilitate fata de propria persoana, dar si un pericol pentru de cei din jur. Astfel, una dintre cele mai mari si triste ironii ale petrecerilor este ca, uneori, se intampla ca unii petrecareti sa nu aiba parte doar de distractie.

 

Exista insa oamenii potriviti la locul potrivit, si anume prietenii care se ofera sa conduca masina in locul celor care au baut alcool si sa fie ceea ce noi numim „soferii de serviciu”. Acestia merita recunostinta si aplauzele tuturor sau, cel putin, o felicitare virtuala trimisa sincer.

Tocmai de aceea, pentru serile in care prietenul ti-a fost alaturi si te-a condus acasa, noi iti oferim o galerie intreaga de felicitari prin care sa ii multumesti ca ti-a fost sofer de serviciu! In plus, daca stii ca urmeaza un week-end de pomina si esti in control, ii poti cere inca o favoare cu oricare felicitare dintre cele regasite aici.

Fie ca vorbim despre sarbatori, Valentine’s Day, Paste, vacanta de vara sau oricare alta ocazie, multumeste-i soferului tau de serviciu intr-un mod inedit, colorat si la fel de sincer ca ajutorul pe care ti l-a acordat el de atatea ori.

 

Si nu uita: in Romania, limita legala de alcoolemie in sange este ZERO, asa ca, atunci cand vrei sa bei chiar si numai o bere, uita-ti cheile de la masina acasa. Doar asa vei putea fi in control cu distractia ta

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool