Control Generation

Cand esti inconjurat de o gasca de prieteni, presiuni din familie sau in facultate, planuri marete si temeri de esec, cel mai echilibrat drum se vede in ceata. Pentru a-i ajuta pe tinerii din Romania sa se bucure cu adevarat de libertatea varstei lor, Despre Alcool deschide Control Generation!

 

Comunitatea Control Generation isi deschide usile catre oricare curios care acceseaza pagina de Facebook Despre Alcool sau isi creeaza un cont pe noua platforma de comunicare www.desprealcool.ro. De aici afla unde si cand sunt cele mai in control petreceri din oras, care sunt cele mai cool proiecte de voluntariat, cine ofera internship-uri si burse care ii vor ajuta in viitoarea lor cariera, care sunt cele mai frumoase povesti despre responsabilitate de la personalitati precum Cabral, Cristina Bazavan sau Vlad Petreanu si, nu in ultimul rand, cum sa aiba un comportament responsabil fata de consumul de alcool.

 

Primul internship din acest proiect a fost oferit chiar de programul Despre Alcool, “Control Generation iti testeaza creativitatea”. Creativii care si-au dorit sa castige un internship platit cu suma de 1000 Euro si un inceput solid de cariera si-au aratat talentul intr-un canvas online in care au dat tonul celei mai tari comunitati de petrecareti in control. Cel care a convins juriul ca merita premiul va fi anuntat pana la finalul lunii Noiembrie.

 

De asemenea, printre primii pasi s-a numarat si deschiderea Control Generation, celebrata printr-o petrecere de lansare pe data de 30 octombrie, organizata la Café Verona. Membrii care si-au inscris adresa de e-mail in tab-ul de Facebook sau au scris un mesaj pe Twitter, urmat de hashtagul #ctrlGEN, au obtinut una dintre cele 100 de invitatii duble la petrecere. Pentru cei care nu puteau ajunge, urarile lor de bine pentru Control Generation s-au proiectat la eveniment pe un LCD in care oricine putea vedea live-tweetingul hashtagului #ctrlGEN.

 

Alaturi de bauturile din partea casei, aici au putut testa cea mai noua varianta Zero la Mie, un app. realizat de Kubis Interactive care iti ofera informatii despre ora la care alcoolemia din sangele tau ajunge la zero la mie si te poti urca linistit la volan. Cu mare succes, aplicatia a nascut o multime de reactii pozitive, iar vestea cea buna este ca in cel mai scurt timp va fi disponibila atat in App. Store, cat si in Android Market.

 

Tot la party, tinerii s-au distrat completand pe iPad Testul (Auto)Control Generation. Similar unui examen auto, minim 22 de raspunsuri corecte dintre cele 26 le aduceau un premiu garantat: un Kit Control Generation. Si pentru ca adevarata distractie este cea in Control, invitatii au fost automat inscrisi la tragerea la sorti pentru unul dintre cei 5 soferi de serviciu care sa-i duca in siguranta acasa, dupa party.

 

Testele despre control au continuat cu infographicul creat de Kubis Interactive pentru eveniment, “Fii in Control in Social Media!”. Pe motiv ca “Postarea in social media sub influenta alcoolului dauneaza grav reputatiei”, petrecaretii au putut citi statistici amuzante despre ce posteaza persoanele sub influenta alcoolului pe net, ce cumpara atunci cand au baut, intre ce ore si cati dintre acestia isi regreta faptele, alaturi de un mic Decision Maker Quiz prin care sa invete sa fie in control in social media.

 

In final, toate acestea ne-au facut sa credem cu optimism in inceputul unei noi prietenii. Control Generation este un proiect care are menirea sa ajute comunitatea de tineri responsabili din Romania si sa le indice drumul echilibrat catre ceea ce ii va ajuta cu adevarat pe viitor. Orice tanar care isi ia viata in serios si stie sa se distreze cu capul pe umeri va sti ca locul lui este aici. De ce? Pentru ca in Control Generation el se pregateste pentru cei mai frumosi ani ai tineretii sale.

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool