#SeparațiDarÎmpreună

Situația fără precedent a pandemiei de COVID-19 a adus cu sine multe incertitudini și temeri, fiind o perioadă în care a trebuit să fim alături unii de ceilalți și să dăm dovadă de empatie și solidaritate.

În acest context, prin brandul Timișoreana, am demarat inițiativa națională de strângere de fonduri #separațidarîmpreună, menită să sprijine lupta împotriva coronavirus. Ca parte a acestei inițiative, am donat 1.000.000 de lei către Crucea Roșie Română, pentru achiziționarea de echipamente medicale necesare pentru spitalele din România. Totodată, am invitat toți românii să ni se alăture în acest demers și să doneze 2 euro către Crucea Roșie, fie prin SMS, fie pe site-ul separațidarimpreuna.ro.

Inițiativei #separațidarîmpreună i s-au alăturat unii dintre cei mai iubiți artiști români, cum ar fi Andra, Feli, Damian Drăghici, Florin Ristei, Hora Brenciu, HAHAHA Production și Orchestra Română de Tineret. În seara de Paște, aceștia au susținut o reprezentație caritabilă pe Antena 1, Digi 24, Kanal D, PRO TV  și pe pagina de Facebook Timișoreana.

Primele materiale achiziționate din donația făcută către Crucea Roșie Română au ajuns la Timișoara, orașul unde a început povestea Timișoreana. 1200 de teste pentru diagnosticarea COVID-19 și echipamente de protecție au fost puse la dispoziția Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, pentru cei care au avut grijă, zi de zi, de oamenii din comunitate.

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool