Student Film Weekend

In perioada 23 iulie – 29 august 2010, campania „Afla-ti echilibrul!” s-a aflat in Costinesti. Timp de sase saptamani, in fiecare weekend, Ursus Breweries a asteptat tinerii in piateta de la Obelisc sa afle mai multe despre efectele consumului de alcool si despre cum pot lua decizii in mod informat in acest domeniu, in cadrul evenimentului StudentFilmWeekend.

StudentFilmWeekend a fost un festival adresat studentilor ce a gazduit proiectii gratuite de film. Astfel, aici tinerii au putut viziona filme de top precum: “Avatar”, “Inglorious Basterds”, “Old Dogs”, “Marley & Me”, “Sherlock Holmes” si “The Ugly Truth”.

In cadrul festivalului, Ursus Breweries a fost prezent cu un mesaj de responsabilizare pentru cei care asorteaza o bere racoroasa unei zile calduroase. Inainte de fiecare proiectie de film tinerii au participat la concursuri cu premii si jocuri interactive prin intermediul carora au putut descoperi efectele consumului de alcool.

Un mesaj important al campaniei „Afla-ti echilibrul!” este si „Nu te urca la volan dupa ce ai consumat alcool”. In fiecare weekend, mesagerii campaniei au testat cu ajutorul aparatelor alcooltest nivelul alcoolemiei celor care au urcat la volanul masinutelor electrice din Costinesti si le-au oferit informatii despre website-ul desprealcool.ro. A fost un mesaj de responsabilizare pentru soferi, transmis in mod amuzant si interactiv, totusi cu scopul de a-i face pe acestia constienti si responsabili, indiferent de ce tip de autovehicul conduc. Au fost testate peste 300 de personae, care au aflat astfel mai multe informatii despre consumul responsabil de alcool si despre site-ul www.desprealcool.ro

Dupa cinci weekend-uri de StudentFilmFestival, numarul spectatorilor a ajuns la aproximativ 5000. In acesta perioada au fost distribuite peste 1000 de brosuri educationale despre efectele consumului de alcool, atat in spatiul unde au fost proiectiile de film, cat si in zona masinutelor electrice din parcul de distractie din Costinesti. Cei prezenti s-au aratat interesati de aceasta campanie si au fost deschisi dialogului de informare cu voluntarii din program.

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool