Care e secretul vostru rușinos?

Scris de Simona Tache
19 iunie 2014

Cele mai rușinoase secrete se află mai ușor atunci când între oameni stă o masă, pe care sunt așezate pahare, farfurii, furculițe. Dar mai ales pahare. 😛

 

În paharul meu e mai mereu apă, de-aceea nici nu uit ce-mi aud urechile. Iată, așadar, câteva dintre “informațiile” culese de-a lungul vremii de pe la diverse mese:

 

– Există bărbați care cară în bagaje plușuri. Știu unul care și-a tot cărat pe deasupra oceanului o gorilă uriașă, de pluș și am mai auzit de-un manager de corporație ce cară după el, prin toate delegațiile, o maimuțică de pluș, pe care o are de la mama lui. Awwwww… Cute, nu? :));

 

– Există bărbați care, înainte de culcare, îngenuchează cu mâinile împreunate și-și spun rugăciunea, așa cum i-a învățat bunica. Nu știu dacă e vorba despre “Înger, îngerașul meu” sau despre o rugăciune mai de adult;

 

– Există bărbați care și-au dorit, la un moment dat, să învețe să meargă precum Nicolas Cage în nu știu ce film. Și au exersat, au exersat, până când au învățat;

 

– Există bărbați care și-au dorit să facă gropiță într-un obraz, ca să obțină un zâmbet cuceritor-șmecheresc. Așa că au luat frumos albuș de ou, s-au uns cu el pe obraz, au afișat zâmbetul dorit, după care au rămas așa, ore, înțepeniți de albușul uscat. Acum reușesc să-și tragă zâmbetul cu pricina fără să spargă niciun ou, căci exercițiul repetat cu tenacitate (ani de zile, probabil :D) a dat roade;

 

Hmm… Oare de ce am înșirat numai secrete de bărbați? Să le fi uitat pe-ale femeilor sau n-am auzit, niciodată, niciunul? 😛

 

În fine, nu mai contează. Vă provoc să vă spuneți și voi cel mai rușinos secret, la adăpostul cald și pufos al anonimatului. E ca o maimuțică de pluș anonimatul ăsta, nu vi se pare? Ați putea să dormiți cu el în brațe, la o adică… 😀 Voi aduna cele mai haioase mărturisiri, într-o nouă postare, ca să mai râdem un pic. Așa că hai, relaxați-vă și spuneți tot. 🙂

 

Cât despre berea care adună oamenii în jurul unei mese, aveți grijă s-o consumați moderat. Cât să vă facă generoși cu împărtășirea secretelor, nu mai mult!

“Paste quatro formaggi, iahnie de fasole cu murături, sushi, cartofi prăjiți cu mujdei, gogoși mici, cu lapte, tăvălite prin zahăr”

Scris de Simona Tache

Azi, voi vorbi cu Ileana Andrei Ileana a făcut Facutatea de Litere, apoi un master în comunicare Primul ei job a fost la televiziunea din Slatina, unde era reporter, editor de...

“Ciorbă de afumătură, acrită cu zeamă de varză, piftie, papanași, plăcintă de dovleac”

Scris de Simona Tache

Azi, voi vorbi cu Dragoș Vasile Dragoș e un entuziast povestitor al mâncării, după cum veți vedea în cele ce urmează Ne cunoaștem de vreo 15 ani, am împărțit multe...

“Șnitele din pulpe de pui, salată boeuf, miel la cuptor, tuslama, gogoși mici, tăvălite în miere”

Scris de Simona Tache

Azi, voi vorbi cu Diana Popescu Diana e jurnalistă de vreo 20 de ani A lucrat la Adevărul, apoi la Gândul, iar, în ultimii mulți ani, lăsase presa scrisă pentru...

Cum să eviți risipa alimentară printr-o depozitare inteligentă?

Scris de Laura Ene

Cu toții ne dorim să reducem risipa alimentară și să ne bucurăm de alimentele cumpărate pe o perioadă cât mai lungă  Atunci când consumi mâncare proaspătă,...

Flaviu Odorhean, somelier de bere: „Berea potențează gustul și intensitatea alimentelor”

Scris de Despre Alcool

De ce nu am avea, la masă, cât mai des, mai multă bere în mai multe sortimente Ce ne împiedică să experimentăm diverse combinații între gusturile mâncărilor și...

De ce ne cade părul? Cauze și recomandări

Scris de Laura Ene

Podoaba capilară a fost dintotdeauna un simbol al frumuseții, sănătății și identității personale De-a lungul timpului, părul a avut un rol esențial în definirea...

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool