Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Ghid de supravietuire in noul an universitar

Pregătește caserolele, pachețelul de la mama și carnetul de student, pentru că începe noul an universitar! Fiindcă ești de-al nostru, ți-am pregătit un mic ghid de supraviețuire pentru un nou an de studenție plin de distracție. Folosește-l ori de câte ori ai nevoie și fii în control. Avem încredere în tine! 😉

 

1. Cântărește-ți banii

 

Socoteala din casă n-o fi aceeași cu cea din fața barului, dar ce te costă să fii mai chibzuit la începutul fiecărei luni? Planul este simplu: odată ce ai buzunarul plin, împarte-ți resursele în funcție de priorități și alocă 20% din ei pentru distracție. Dacă rămâi fără, compensează cu distracția de acasă sau din cămin! Cum? Vezi la punctul 2.

 

despre-alcool-12sep-1

 

2. Dă tu tonul petrecerilor în cămin

 

Că ești timid sau lider în gașca ta, acum este momentul să ieși în evidență și să le dai un motiv colegilor tăi să te placă. Care este rețeta popularității? Evident, cele mai tari petreceri din campus! Petre* este aici să te ajute cu super secrete și un tool ușor de folosit prin care organizezi party-uri în doar câteva clickuri, îți chemi prietenii de pe Facebook și ai și playlist asigurat. Parfum!

 

despre-alcool-12sep-2

 

 

3. Instalează-ți aplicații smart pentru taxi

Odată cu popularitatea vin și crizele de imagine. Dacă nu vrei ca peste 5 ani să afli cum ți-au ascuns colegii cheile de la mașină în frigider, mai bine gândește-te din timp la acest aspect și fii în control. Un party reușit se termină atunci când chemi un taxi să te ducă acasă. Folosește aplicațiile smart sau, dacă rămâi fără net, roagă-ți șoferul de serviciu să te ducă acasă. Dar despre asta, la punctul următor.

 

 

despre-alcool-12sep-3

 

 

4. Găsește-ți un Șofer de Serviciu și ține-l aproape

 

Acum că ești popular printre colegii tăi, găsește-ți un amic responsabil și dispus să te conducă în siguranță acasă atunci când ai nevoie. El va fi Șoferul tău de Serviciu și merită un mare „mulțumesc” din partea ta de fiecare dată când îți va lega centura în scaunul din dreapta. Poți să-l convingi și cu cocktailuri de bere fără alcool sau diverse combinații care să-l facă fericit. Folosește-ți imaginația și întoarce-i favorul din când în când, pentru că la nevoie se nasc prieteniile!

 

 

despre-alcool-12sep-4

 

 

5. Nu te lăsa pe o ureche

 

Să trecem și la lucruri mai puțin distractive. Ceea ce faci acum definește drumul pentru mulți ani de acum încolo, așa că încearcă să fii în control și cu petrecerile, și cu învățatul. Le poți face pe amândouă cu aceeași satisfacție, îți garantăm! Așa cum ți-ai socotit banii, împarte-ți timpul între proiecte și distracție și dă-ți voie să reprezinți comunitatea Control Generation cu fruntea sus și multe succese la activ!

 

 

despre-alcool-12sep-5