Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Lansare campanie “Afla-ti echilibrul!”

[Not a valid template]

Miercuri, 20 octombrie 2010, in ambianta calda si frumoasa a Librariei Carturesti din Bucuresti a avut loc lansarea oficiala a site-ului www.desprealcool.ro si a campaniei “Afla-ti echilibrul!”

 

Cartile atractive de pe rafturi au completat in mod inspirat atmosfera in care Cabral, amfitrion si sustinator al campaniei a pus punctul pe “i”: in contextul lipsei de educatie in ceea ce priveste consumul de alcool, campania “Afla-ti echilibrul!” poate face o diferenta, oferind informatii despre riscurile si avantajele consumului de alcool.

 

O cercetare ad-hoc realizata in vara acestui an de Ursus Breweries, ale carei rezultate au fost interpretate de sociologul Prof. Dr. Septimiu Chelcea a aratat ca aproximativ noua din zece tineri nu stiu “De ce suntem mahmuri dupa ce consumam mult alcool”, iar opt din zece tineri nu stiu “De ce femeile se imbata mai repede decât barbatii”. Prezentarea studiului facuta de domnul profesor Chelcea in cadrul evenimentului de lansare poate fi descarcata de pe www.desprealcool.ro din sectiunea Biblioteca.

 

Pe intreaga durata a campaniei Cabral va intra in mod constant in dialog cu publicul nostru prin intermediul rubricii “Conversatii despre alcool” . Aici, veti putea citi interviuri cu specialisti si personalitati publice, veti putea participa la dezbateri si afla informatii utile despre consumul de alcool.

 

Va invitam sa intrati si sa va informati din paginile site-ul www.desprealcool.ro, si sa va incurajati familia, prietenii si cunoscutii sa se informeze despre consumul responsabil de alcool.