Satele neștiute ale României, colțurile de rai pe care trebuie să le vezi vara aceasta
Ce ai spune să pornești într-o călătorie inedită prin România, prin locuri mai puțin știute și mai puțin vizitate de turiști, care îți vor aduce liniștea și...
Ai chef de o aventură de neuitat vara aceasta?
Hai cu noi într-o călătorie plină de curaj în mândra Bucovină!
Pe lângă celebrele mănăstiri pictate, pe lângă tradițiile vechi, păstrate cu sfințenie, oamenii buni de pus la rană sau bucatele gustoase, tărâmul de legendă din nordul țării îți poate oferi și acel dram de adrenalină după care, poate, tânjeai, după toată această perioadă.
La Palma, Suceava – la 490 de km de București, la 192 km de Iași, la 282 de Cluj Napoca
Când spui Bucovina, cu siguranță, îți vine în minte inegalabilul albastru de Voroneț ori peisajele de-ți taie răsuflarea din ,,Țara Fagilor’’ sau locul unde timpul încă mai are răbdare cu oamenii.
Este o lume autentică și pură, pe care merită să o descoperi vara aceasta.
Pune Bucovina pe lista de călătorii și nu vei regreta, pentru că aici chiar și cel mai mofturos turist va găsi ceva de făcut și de văzut!
Dacă până acum, v-am tot arătat Bucovina tradițională, de poveste, astăzi vrem să vă testăm curajul și să vă povestim despre o altă atracție a zonei:
Veți descoperi Bucovina așa cum nu o știați până acum și, cu siguranță, vă va uimi.
Tiroliana din Bucovina este o activitate destinată doar celor cu inima tare, pentru că zborul deasupra brazilor îți va pune la grea încercare toate simțurile.
De ce spunem asta? Pentru că este cea mai lungă și mai spectaculoasă tiroliană din România și din Europa Centrală. Practic, te vei înălța deasupra văilor de pe Obcina Mare și vei parcurge, în câteva secunde, un kilometru, atârnat în chingi chiar și la 100 de metri înălțime.
Și, dacă nu ai rău de înălțime, să nu te sperie viteza. Din tiroliană poți atinge o viteză de până 100 de kilometri la oră.
Chiar suntem curioși câți dintre voi ați încercat asta sau ați vrea să încercați?
Să ne spuneți în comentarii.
– trebuie să ai o greutate cuprinsă între 30 și 90 de kilograme.
Și mai mult de atât, chiar dacă ești în vacanță și, poate, vei fi tentat să te relaxezi la o bere sau două, amână-ți aventura pentru o altă zi. Ca să te bucuri de experiența completă, evident, trebuie să fii responsabil.
Aici, în inima Bucovinei, la peste 1000 de metri altitudine, este ridicat un monument în formă de palmă, în amintirea muncitorilor care, în 1968, au construit dificilul drum prin munte.
Pe lângă tiroliană, tot în Bucovina, vă puteți bucura și de alte aventuri memorabile:
– drumeții pe muntele Rarău
– relaxare în mijlocul naturii
– ture de caiac și rafting pe râul Bistrița
– airsoft
– paintball
– mountain safari.
Este zona perfectă pentru a-ți face concediul, vara aceasta, în România, nu?
Comuna Crucea, SUCEAVA: la 485 km de București, la 193 km de Iași, la 281 km de Cluj, la 586 km de Timișoara.
Dacă tiroliana este de-a dreptul spectaculoasă, o asemenea aventură merită și un loc de cazare pe măsură.
Altceva și atipic.
Ce ați spune să petreceți câteva nopți într-un cort, situat în mijlocul naturii, unde să admirați stelele și unde să vă auziți doar gândurile bune?
La Bucovina Outdoor Glamping, distanțarea socială se face în mod natural. Vei fi în siguranță alături de cei dragi. Este un loc cu zen bun, super relaxant, în care te vei rupe din lumea haotică a orașului și unde vei putea să te răsfeți la un pahar cu bere cu prietenii.
Unul, hai și două, nu mai multe, atât cât să te poți bucura pe deplin de colțul acesta de rai.
– Mănăstirile pictate din Bucovina;
– Parcul de aventură Ariniș, Gura Humorului;
– Mocănița Huțulca de la Moldovița;
– Aventură cu ATV-urile în zonă;
– Muzeul Ouălor Încondeiate “Lucia Condrea”;
– Ceramica de la Marginea;
– Salina Cacica;
– Muzeul Etnografic Marginea;
– Muzeul Oului din Vama;
– Cetatea de Scaun a Sucevei;
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
Ce este refluxul gastric Cauze, simptome și tratament Refluxul gastric, cunoscut și sub numele de boala de reflux gastroesofagian (BRGE), este o afecțiune în care conținutul...
Sănătatea cognitivă se referă la capacitatea creierului nostru de a procesa informații, de a lua decizii, de a memora și de a gândi clar și eficient Pe scurt, e vorba...
Alcoolul a intrat în viața oamenilor din întâmplare, odată cu primele fructe fermentate și cu prima scorbură în care apa de ploaie s-a amestecat cu...
Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.
Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.