Bifana fiartă în bere
Mai rămân pentru puţin timp în inspiraţia culinară portugheză Am decoperit Bifana la două dintre concertele în aer liber la care am participat în Porto şi mi-am dat...
Chef Copolovici a pregătit rețeta perfecta, care îmbină armonios culorile, aromele și consistențele – o întâlnire delicioasă a fileul de cod proaspăt cu piureul cremos de mazăre, piureul de morvoci de primăvară, totul adus împreună cu o reducție de suc de grapefruit.
Și pentru a întregi tabloul acesta perfect, Chef Copo a punctat totul cu o Azuga Nepasteurizată, dând o notă specială, cu un gust de viață bună.
Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...
Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...
Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...
Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.
Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.