Bifana fiartă în bere
Mai rămân pentru puţin timp în inspiraţia culinară portugheză Am decoperit Bifana la două dintre concertele în aer liber la care am participat în Porto şi mi-am dat...
Mai întâi te îmbie cu o mulțime de culori, apoi cu o mulțime de gusturi și bunătăți ca, deh, o dată-n an e timpul ei și atunci contrastele își fac de cap, și nu doar coloristic.
Toate nuanțele și aromele tomnatice l-au inspirat pe Chef Copo sa pregatească ceva cu adevarat special la jumatatea acestei luni friguroase de noiembrie – o întâlnire de senzație a texturilor crocante cu cele cremoase într-un Cordon Bleu reinterpretat, cu curcan, șunca maturată ușor afumată și brânză Gouda din plin.
Iar ca tabloul să fie complet, a punctat delicios cu o Timișoreana Nepasteurizată, imeeeeediat ce a fost gata.
Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...
Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...
Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...
Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.
Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.