Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Campanii

 

Afla-ti echilibrul!

 

Ursus Breweries a lansat site-ul www.desprealcool.ro cu scopul de a oferi oamenilor informatii clare si echilibrate despre alcool. Ne pasa de efectele pe care le poate avea consumul iresponsabil de alcool. De aceea, prin intermediul website-ului si al campaniei ne dorim sa contribuim alaturi de toate partile interesate la combaterea consumului de alcool in exces.

 

“Afla-ti echilibrul!” este o campanie pe termen lung care, impreuna cu website-ul www.desprealcool.ro, are scopul de a descuraja consumul iresponsabil si de a oferi informatii despre diferite aspecte ale consumului de alcool. Prin acestea aratam oamenilor ca berea, consumata moderat, poate contribui la momentele placute din viata lor.

 

Campania isi propune sa lanseze teme de dezbatere pentru toate partile interesate. Prin actiunile organizate, campania va pune in discutie implicatiile consumului de alcool, atat din punct de vedere fizic, cat si social.

 

Prima etapa a campaniei este adresata tinerilor de peste 18 ani si a inceput pe 23 iulie 2010. In aceasta etapa se comunica faptul ca berea consumata responsabil aduce mai multa satisfactie decat se depaseste masura si este consumata in exces.

 

Va invitam sa reveniti pe aceasta pagina pentru a afla noutatile campaniei “Afla-ti echilibrul”!

 

Va rugam sa ne impartasiti opiniile dumneavoastra despre consumul de alcool in exces din Romania si despre importanta consumului responsabil de alcool, trimitand mesaje la adresa contact@ro.sabmiller.com.

 

Parerea dumneavoastra este importanta pentru noi!

 

 

Weekend-uri cu film la Costinesti

 

 

In perioada 23 iulie – 29 august 2010, campania „Afla-ti echilibrul!” s-a aflat in Costinesti. Timp de sase saptamani, in fiecare weekend, Ursus Breweries a asteptat tinerii in piateta de la Obelisc sa afle mai multe despre efectele consumului de alcool si despre cum pot lua decizii in mod informat in acest domeniu, in cadrul evenimentului StudentFilmWeekend.

 

StudentFilmWeekend a fost un festival adresat studentilor ce a gazduit proiectii gratuite de film. Astfel, aici tinerii au putut viziona filme de top precum: “Avatar”, “Inglorious Basterds”, “Old Dogs”, “Marley & Me”, “Sherlock Holmes” si “The Ugly Truth”. Detalii

 

 

Ursus Breweries ii incurajeaza pe viitorii lideri sa gandeasca dezvoltarea unei afaceri in mod responsabil si sustenabil

 

 

„10 prioritati. Un singur viitor” este platforma de comunicare a Ursus Breweries pentru initiativele de dezvoltare durabila ale companiei. Parteneriatul cu Leadership School si Leadership Academy se incadreaza pe aceasta platforma de promovare si sprijin a dezvoltarii durabile in societatea si comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea. Astfel, Ursus Breweries a sustinut “atelierele” de business create de catre Fundatia LEADERS cu multa originalitate si devotament pentru progresul tinerilor. Detalii