Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Concurs

 

Castigi cate un iPhone4 pentru tine si un prieten cu desprealcool.ro

 

Ursus Breweries, prin proiectul desprealcool.co, cel mai mare website din romania care ofera informatii despre consum responsabil de alcool, lanseaza un concurs online cu premii. desprealcool.ro premiaza concurentii daca dovedesc ca sunt atenti si cunosc regulile de prevenire ale consumului excesiv de alcool.

 

Concursul invita participantii sa povesteasca o situatie la care au luat parte in care au dat dovada ca sunt consumatori responsabili. Daca esti in pana de inspiratie poti alege una din situatiile descrise in galeria de idei. Poate ai fost la o petrecere si ai fost soferul de serviciu pentru prietenii tai care au baut o bere sau poate ca ai adaugat in lista de cumparaturi bere fara alcool, asta te face un consummator responsabil si poti castiga premiile puse in joc.

 

Participantii vor intra in cursa pentru doua telefoane iPhone4 cu o simpla inscriere in desprealcool.ro/concurs. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti iar castigatorul va alege care dintre prietenii sai inscrisi de asemenea in concrs vor primi cel de-al doilea telefon iPhone4.

 

Poti castiga si tu cu un click in desprealcool.ro/concurs. Înscrierile au loc pana in data de 01 Iulie 2011 iar castigatorii vor fi anuntati in 10 Iulie.

 

Concursul face parte dintr-o ampla campanie de responsabilizare a consumului de alcool pe care Ursus Breweries a lansat-o in 2010. Proiectul desprealcool.ro a premiat in primavara acesui an utilizatorul felicitarilor puse la dispozitie in website-ul desprealcool.ro, recent a lansat aplicatia de sms si mobile web ZeroLaMie pentru a afla in cat timp alcolemia ta ajunge la zero. Urmareste campaniadesprealcool.ro pentru ca actiunile pentru premierea consumatorilor responsabili continua.

 

Concursul s-a incheiat!

 

In urma tragerii la sorti, castigatoarea concursului nostru este Antonia Balan.

Antonia a ales castigatoarea celui de-al 2-lea telefon iPhone4, pe prietena sa Elena Bone.