Incurajam oamenii sa ia decizii informate despre alcool

Weekend-uri cu film la Costinesti

Din acest weekend, Costinesti-ul va fi gazda unuia dintre cele mai cool evenimente ale verii – StudentFilmWeekend. In perioada 23 iulie – 29 august, in fiecare seara de vineri, sambata si duminica,, vor rula “Avatar”, “Inglorious Basterds”, “Old Dogs”, “Marley & Me”, “Sherlock Holmes” si “The Ugly Truth”. Proiectiile vor avea loc in piateta de langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, singura conditie fiind ca tinerii sa aiba peste 18 ani.

Vineri 23 iulie, incepand cu ora 21.30, Costinestiul se transforma intr-un imens cinematograf in aer liber. Studentii sunt asteptati in piateta de langa Obelisc pentru o seara de aventura. Filmul “Avatar” deschide seria evenimentelor din cadrul StudentFilmWeekend, care se va derula in perioada 23 iulie – 29 august.

In fiecare seara de vineri, sambata si duminica filmele blockbuster “Avatar”, “Inglorious Basterds”, “Old Dogs”, “Marley & Me”, “Sherlock Holmes” si “The Ugly Truth” vor incepe seria distractiilor nocturne din statiunea Costinesti. Programul este disponibil pe www.studentfimweekend.ro. Intrarea este libera, dar rezervata persoanelor peste 18 ani! Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Costinesti si cu sprijinul Ursus Breweries.

In week-end-ul care urmeaza, tinerii vor putea viziona, pe langa “Avatar”, “Old Dogs” (sambata 24 iulie) si “Sherlock Holmes” (duminica 25 iulie).Organizatorii au pregatit multe alte surprize studentilor. Concursurile nu vor lipsi nici ele. Intrarea este libera pentru tinerii cu varsta peste 18 ani. Evenimentul este gandit special pentru studenti, iar filmele sunt alese pe placul tuturor.

Conceptul aduce impreuna filmul, marea, vacanta si distractia in statiunea preferata a studentilor, Costinesti. Astfel, comedii romantice, filme de aventuri, SF, thrillere, vor fi inceputul perfect pentru o seara frumoasa pe malul marii.

Evenimentul are si o componenta educationala, legata de stilul de viata studentesc, intrucat cei prezenti pot afla mai multe despre efectele consumului de alcool si despre faptul ca alcoolul trebuie consumat cu moderatie si responsabilitate.

„Socializarea dintre tineri, distractia la mare, iesitul impreuna la un film au mai mult farmec uneori daca se bea si o bere. In calitate de lider pe piata berii din Romania si de companie implicata din punct de vedere social, dorim sa le spunem tinerilor ca berea bauta cu moderatie aduce mai multa distractie decat atunci cand se depaseste masura. Prin campania noastra, „Afla-ti echilibrul!”, incurajam tinerii sa se informeze si sa ia decizii in cunostinta de cauza privind consumul de alcool. Educarea publicului despre consumul responsabil de alcool este una dintre cele mai importante prioritati de dezvoltare durabila ale Ursus Breweries”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.